Colaborare online in vremuri de pandemie

Nu demult a trecut 1 Mai si gluma circula cum ca … pentru prima oara in perioada moderna, Romania s-a vazut din spatiu, nefiind invaluita intr-o perdea de fum …

Pentru noi perioada recenta a insemnat o tranzitie de la atelierul clasic, in care ne vedeam fata in fata si interactionam direct, la o situatie de provizorat in care suntem nevoiti sa ne adaptam si sa cautam noi metode de interactiune. Colegii vostrii mai mari au trecut printr-o sesiune de prediplama folosind softuri de video conferencing si foarte probabil ca o perioada de timp vom mai folosi si noi aceste metode.
Din incercarea de a cladi pe ceea ce am invatat deja si pentru a va usura lucrul la proiectare va las mai jos un video relativ scurt in care este vorba despre organizarea unui BBQ.

Veti gasi ca in video se trece prin toate elementele importante ale programului pe care il folosim deja. Pentru cei ce doresc sa-si extinda know-how-ul legat de acest soft las aici ultimul video oficial al Microsoft, lansat in martie 2020, intitulat : Microsoft Teams online meetings with student groups or anyone via their email

Repet pe aceasta cale recomandarea de a accesa atat campusul virtual al universitatii noastre cat si platforma de Office 365 online al UPT, via contul de mail eliberat de facultate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s